Uusi artikkeli normaalimoodissa
Uusi artikkeli fundismoodissa

Uuden tutkimuksen mukaan pedofilia syynä homouteen

Rukouskokous Vanhalla ylioppilastalolla

Vaikka lävistykset uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Johannes Paavali II suojelee kristillisiä arvoja. Toivokaamme, ettei AIDS ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta. Uskovien mielestä homoliitot tulee kieltää lailla! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Ecce homo -näyttelyssä rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että liberaaliteologia on kristillisten perusarvojen vastainen asia! SEKL on sitä mieltä, että 63 % on liian suuri luku. Homoudesta voi eheytyä!

Onko vanhempien avioero syynä nykyajan rappiotilaan? Homoilla on keskimäärin 54 seksikumppania vuodessa. Kauheata! Suurin osa homoista kuolee jo alle 11-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein geneettinen perimä. Jopa 81 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Suurin osa homoista kuolee jo alle 32-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein pedofilia.

Uuden tutkimuksen mukaan geneettinen perimä syynä homouteen

Toivokaamme, ettei homopapit ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta. Kari Kärkkäinen kertoo tutkimuksessaan, että homopapit ja kriittisyyden puute ovat yhteydessä toisiinsa. Tämä tilanne on raamatunvastainen. Rukouskokouksemme kunniavieras on Raamattu. Suomen lapset kertoo tutkimuksessaan, että Olli Stålströmin väitöskirja ja pedofilia ovat yhteydessä toisiinsa. Homoilla on keskimäärin 80 seksikumppania vuodessa.

Varsinkin tietyn hormonin puute sikiövaiheessa estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. On selvää, että homopapit on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on hiv-tartunnat. Homoudesta voi eheytyä! Pitäisi jo ymmärtää, että kriittisyyden puute tekee lapsistamme homoja! Homoilla on keskimäärin 2 seksikumppania vuodessa.

Hannele Turkki: "16 % on liioittelua!"

Jopa 57 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Raamattu kertoo tutkimuksessaan, että miesten suuteleminen julkisella paikalla ja homoseksualistien jatkuvat hyökkäykset ovat yhteydessä toisiinsa. Vaikka rock-musiikki uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Ari Puonti suojelee kristillisiä arvoja. Homous on järkyttävä ja luotaantyöntävä asia. Päivi Räsänen iloitsee kanssamme! Elina Haavio-Mannila iloitsee kanssamme!

Homoilla on keskimäärin 96 seksikumppania vuodessa. Toivokaamme, ettei esiaviollinen seksi ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta. Jos kerran jopa George W. Bush on sitä mieltä, että Z-lehti on kristitylle sopimaton asia, meidän on syytä tehdä jotain! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna OHO:n bileissä rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että liberaaliteologia on pöyristyttävä asia! Mika Ebeling on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Pitäisi jo ymmärtää, että vanhempien avioero tekee lapsistamme homoja!

Piispat: AIDS on Jumalan tahtoa vastaan

Warren Gadpai iloitsee kanssamme! Emme tuomitse homoja, mutta Family Research Council tuomitsee. Rukouskokouksemme kunniavieras on Taliban-liike. Uusimpien tutkimuksien mukaan pedofilia aiheuttaa homoutta. Jopa 7 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Vaikka AIDS uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Family Research Council suojelee kristillisiä arvoja.

Uskovien mielestä Z-lehti tulee kieltää lailla! Vaikka homoliitot uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Johannes Paavali II suojelee kristillisiä arvoja. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on masturbointi. Homoudesta voi eheytyä! Emme tuomitse homoja, mutta Family Research Council tuomitsee. Vaikka hiv-tartunnat uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi God Hates Fags -sivuston ylläpitäjä suojelee kristillisiä arvoja.