Uusi artikkeli normaalimoodissa
Uusi artikkeli fundismoodissa

Helsingin homoparaatissa on ihmisen ja sian avioliitto jo hyväksytty asia!

Saalem-temppelissä osoitettiin mieltä

Homoilla on keskimäärin 75 seksikumppania vuodessa. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on anaaliseksi. Emme tuomitse homoja, mutta Suomen lapset tuomitsee. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös George W. Bush on samaa mieltä kanssamme. Ajatelkaamme lapsen etua! Uskovien mielestä masturbointi tulee kieltää lailla! Homous on syntinen ja kristillisten perusarvojen vastainen asia.

Kristillisten perhearvojen suurin uhka on esiaviollinen seksi. Homoilla on keskimäärin 80 seksikumppania vuodessa. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Elina Haavio-Mannila on samaa mieltä kanssamme. Homoudesta voi eheytyä! Uusimpien tutkimuksien mukaan kriittisyyden puute aiheuttaa homoutta. Jopa 96 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Eheytymishoidossa olleista homoista 80 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi.

Onko geneettinen perimä syynä nykyajan rappiotilaan? Jopa 10 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Ajatelkaamme lapsen etua! Yhteiskunnassamme esiaviollinen seksi on selvä epäkohta. Onko tietokonepelit syynä nykyajan rappiotilaan? Homoilla on keskimäärin 11 seksikumppania vuodessa. John Cameron iloitsee kanssamme!

Kari Kärkkäinen on oikeassa

Yhteiskunnassamme rock-musiikki on selvä epäkohta. Tämä tilanne on luotaantyöntävä. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Hannele Turkki on samaa mieltä kanssamme. Homoilla on keskimäärin 42 seksikumppania vuodessa. Uusimpien tutkimuksien mukaan geneettinen perimä aiheuttaa homoutta. Onko masturbointi syynä nykyajan rappiotilaan? Varsinkin pedofilia estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen.

Jopa 7 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Kari Kärkkäinen on sitä mieltä, että 15 % on liian suuri luku. Uusimpien tutkimuksien mukaan huono isäsuhde aiheuttaa homoutta. Vaikka masturbointi uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi God Hates Fags -sivuston ylläpitäjä suojelee kristillisiä arvoja. SEKL kertoo tutkimuksessaan, että esiaviollinen seksi ja vanhempien avioero ovat yhteydessä toisiinsa. Pitäisi jo ymmärtää, että insesti tekee lapsistamme homoja! Ajatelkaamme lapsen etua!

Rukouskokous homoravintoloissa, tule sinäkin! John Cameron on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Warren Gadpai on sitä mieltä, että 84 % on liian suuri luku. On selvää, että homoliitot on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Suurin osa homoista kuolee jo alle 29-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein huono isäsuhde. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna homoravintoloissa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että Olli Stålströmin väitöskirja on perverssi asia! God Hates Fags -sivuston ylläpitäjä iloitsee kanssamme!

Piispat: homoliitot on Jumalan tahtoa vastaan

Homous on raamatunvastainen ja luonnoton asia. Hannele Turkki on sitä mieltä, että 98 % on liian suuri luku. Homoilla on keskimäärin 21 seksikumppania vuodessa. Eheytymishoidossa olleista homoista 42 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. Onko vanhempien avioero syynä nykyajan rappiotilaan? Varsinkin geneettinen perimä estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Uskovien mielestä ihmisen ja sian avioliitto tulee kieltää lailla!

Emme tuomitse homoja, mutta Taliban-liike tuomitsee. Rukouskokouksemme kunniavieras on Warren Gadpai. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Brysselissä rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että miesten suuteleminen julkisella paikalla on perverssi asia! On selvää, että esiaviollinen seksi on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Homoilla on keskimäärin 19 seksikumppania vuodessa. Johannes Paavali II on sitä mieltä, että 98 % on liian suuri luku. God Hates Fags -sivuston ylläpitäjä on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää.

Kristillisten perhearvojen suurin uhka on lävistykset. Homous on hävettävä ja hirveä asia. Raamattu on sitä mieltä, että 72 % on liian suuri luku. Suomen lapset on sitä mieltä, että 16 % on liian suuri luku. Kauheata! Emme tuomitse homoja, mutta Osmo Kontula tuomitsee. Rukouskokouksemme kunniavieras on Aslan ry.