Uusi artikkeli normaalimoodissa
Uusi artikkeli fundismoodissa

Tampereen käräjäoikeudessa osoitettiin mieltä

SETAn vuosikokouksessa osoitettiin mieltä

Johannes Paavali II kertoo tutkimuksessaan, että homojen siunaaminen kirkossa ja pedofilia ovat yhteydessä toisiinsa. Toivokaamme, ettei masturbointi ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta. Vaikka homoravintolat uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Asser Stenbäck suojelee kristillisiä arvoja.

On selvää, että homomyönteisyys on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Osmo Kontula iloitsee kanssamme! Homoudesta voi eheytyä!

Homoilla on keskimäärin 80 seksikumppania vuodessa. Johannes Paavali II on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Pitäisi jo ymmärtää, että oikean isän malli tekee lapsistamme homoja!

Rukouskokouksemme kunniavieras on Aslan ry. Homoilla on keskimäärin 61 seksikumppania vuodessa. Eheytymishoidossa olleista homoista 0 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi.

Poreessa on miesten suuteleminen julkisella paikalla jo hyväksytty asia!

Suurin osa homoista kuolee jo alle 65-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein nuoruuden idolit ja esikuvat. Emme tuomitse homoja, mutta Raamattu tuomitsee. Varsinkin kaveripiirin vaikutus estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen.

On selvää, että rock-musiikki on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Pitäisi jo ymmärtää, että tietokonepelit tekee lapsistamme homoja! Uskovien mielestä masturbointi tulee kieltää lailla!

Tämä on todella pöyristyttävä fakta. Uusimpien tutkimuksien mukaan masturbointi aiheuttaa homoutta. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on homojen oikeus verenluovutukseen.

Uusimpien tutkimuksien mukaan masturbointi aiheuttaa homoutta. Homous on luotaantyöntävä ja järkyttävä asia. Irving Bieber on sitä mieltä, että 57 % on liian suuri luku.

Aslan ry: "liberaaliteologia on perverssi asia"

Uusimpien tutkimuksien mukaan homoaktiivien esiintymiset valtamedioissa aiheuttaa homoutta. Ajatelkaamme lapsen etua! Kristillisten perhearvojen suurin uhka on liberaaliteologia.

Yhteiskunnassamme parisuhdelaki on selvä epäkohta. Uskovien mielestä Olli Stålströmin väitöskirja tulee kieltää lailla! Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Warren Gadpai on samaa mieltä kanssamme.

Vaikka hiusten värjäys uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi George W. Bush suojelee kristillisiä arvoja. Eheytymishoidossa olleista homoista 76 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. Suurin osa homoista kuolee jo alle 16-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein pedofilia.

Vaikka hiv-tartunnat uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi SEKL suojelee kristillisiä arvoja. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Saalem-temppelissä rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että homoliitot on likainen asia! Kristillisten perhearvojen suurin uhka on homoliitot.

SETAn vuosikokouksessa osoitettiin mieltä

Mika Ebeling on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Onko kaveripiirin vaikutus syynä nykyajan rappiotilaan? Rukouskokouksemme kunniavieras on Kari Kärkkäinen.

Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Helsingissä rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että lävistykset on pöyristyttävä asia! Ari Puonti kertoo tutkimuksessaan, että AIDS ja tietokonepelit ovat yhteydessä toisiinsa. Ajatelkaamme lapsen etua!

Ajatelkaamme lapsen etua! Pitäisi jo ymmärtää, että vanhempien avioero tekee lapsistamme homoja! Eheytymishoidossa olleista homoista 38 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi.

Kauheata! Homoudesta voi eheytyä! Eheytymishoidossa olleista homoista 8 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi.