Uusi artikkeli normaalimoodissa
Uusi artikkeli fundismoodissa

Uusi uhka lapsillemme: masturbointi

SETAn vuosikokouksessa on "suvaitsevaisuus" jo hyväksytty asia!

Vaikka hiusten värjäys uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Asser Stenbäck suojelee kristillisiä arvoja. Emme tuomitse homoja, mutta Robert Spitzer tuomitsee. Emme tuomitse homoja, mutta Suomen lapset tuomitsee. George W. Bush on sitä mieltä, että 30 % on liian suuri luku. On selvää, että ihmisen ja sian avioliitto on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Tämä tilanne on luonnoton. Jopa 2 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana.

Jopa 56 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Jos kerran jopa Johannes Paavali II on sitä mieltä, että Olli Stålströmin väitöskirja on todella pöyristyttävä asia, meidän on syytä tehdä jotain! Jos kerran jopa Suomen lapset on sitä mieltä, että miesten suuteleminen julkisella paikalla on perverssi asia, meidän on syytä tehdä jotain! Irving Bieber on sitä mieltä, että 39 % on liian suuri luku. Pitäisi jo ymmärtää, että huono isäsuhde tekee lapsistamme homoja! Jos kerran jopa John Ashcroft on sitä mieltä, että anaaliseksi on kristitylle sopimaton asia, meidän on syytä tehdä jotain! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Helsingissä rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että anaaliseksi on pöyristyttävä asia!

Päivi Räsänen kertoo tutkimuksessaan, että rock-musiikki ja seksuaalinen väkivalta lapsena ovat yhteydessä toisiinsa. Rukouskokouksemme kunniavieras on Asser Stenbäck. Tämä tilanne on perverssi. Tämä tilanne on kristillisten perusarvojen vastainen. Rukouskokouksemme kunniavieras on God Hates Fags -sivuston ylläpitäjä. Toivokaamme, ettei parisuhdelaki ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta. Toivokaamme, ettei Olli Stålströmin väitöskirja ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta.

Vaiettu epäkohta: hiv-tartunnat

Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna SKL:n puoluekokouksessa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että rock-musiikki on hävettävä asia! Kauheata! Homoudesta voi eheytyä! Uusimpien tutkimuksien mukaan geneettinen perimä aiheuttaa homoutta. Vaikka esiaviollinen seksi uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi George W. Bush suojelee kristillisiä arvoja. Uusimpien tutkimuksien mukaan tietyn hormonin puute sikiövaiheessa aiheuttaa homoutta. Aslan ry iloitsee kanssamme!

Rukouskokous SKL:n puoluekokouksessa, tule sinäkin! Varsinkin seksuaalinen väkivalta lapsena estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Rukouskokouksemme kunniavieras on SEKL. Toivokaamme, ettei "suvaitsevaisuus" ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta. Ajatelkaamme lapsen etua! Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Suomen lapset on samaa mieltä kanssamme. Rukouskokouksemme kunniavieras on Tosi rakkaus odottaa -kampanja.

Emme tuomitse homoja, mutta God Hates Fags -sivuston ylläpitäjä tuomitsee. Jos kerran jopa Kari Kärkkäinen on sitä mieltä, että AIDS on luotaantyöntävä asia, meidän on syytä tehdä jotain! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Uppsalan tuomiokirkossa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että masturbointi on kristillisten perusarvojen vastainen asia! Emme tuomitse homoja, mutta Irving Bieber tuomitsee. Emme tuomitse homoja, mutta Kari Kärkkäinen tuomitsee. Toivokaamme, ettei miesten suuteleminen julkisella paikalla ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta. Joensuun skinheadit on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää.

Hannele Turkki: "masturbointi on kauhea asia"

Uskovien mielestä AIDS tulee kieltää lailla! Onko nuoruuden idolit ja esikuvat syynä nykyajan rappiotilaan? Suurin osa homoista kuolee jo alle 61-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein huono kasvatus. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Johannes Paavali II on samaa mieltä kanssamme. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna OHO:n bileissä rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että masturbointi on syntinen asia! Rukouskokous Vanhalla ylioppilastalolla, tule sinäkin! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna homoravintoloissa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että anaaliseksi on todella pöyristyttävä asia!

Homoilla on keskimäärin 55 seksikumppania vuodessa. Rukouskokous Brysselissä, tule sinäkin! Onko huono isäsuhde syynä nykyajan rappiotilaan? Pitäisi jo ymmärtää, että pedofilia tekee lapsistamme homoja! Tämä tilanne on luonnoton. Yhteiskunnassamme Olli Stålströmin väitöskirja on selvä epäkohta. Uskovien mielestä homoliitot tulee kieltää lailla!

Elina Haavio-Mannila kertoo tutkimuksessaan, että Olli Stålströmin väitöskirja ja huono kasvatus ovat yhteydessä toisiinsa. Jopa 42 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Yhteiskunnassamme ihmisen ja sian avioliitto on selvä epäkohta. Pitäisi jo ymmärtää, että tietokonepelit tekee lapsistamme homoja! Tämä on kristitylle sopimaton fakta. Yhteiskunnassamme homojen siunaaminen kirkossa on selvä epäkohta. Eheytymishoidossa olleista homoista 90 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi.

Helsingin Tuomiokirkossa osoitettiin mieltä

Pitäisi jo ymmärtää, että tietokonepelit tekee lapsistamme homoja! Varsinkin seksuaalinen väkivalta lapsena estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Tämä on raamatunvastainen fakta. Varsinkin pedofilia estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Suurin osa homoista kuolee jo alle 65-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein tietyn hormonin puute sikiövaiheessa. Tämä tilanne on pöyristyttävä. Uskovien mielestä rock-musiikki tulee kieltää lailla!

Tämä tilanne on luonnoton. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Hannele Turkki on samaa mieltä kanssamme. Rukouskokouksemme kunniavieras on Kari Kärkkäinen. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Tosi rakkaus odottaa -kampanja on samaa mieltä kanssamme. Tämä tilanne on luotaantyöntävä. Tämä on kristillisten perusarvojen vastainen fakta. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Hannele Turkki on samaa mieltä kanssamme.

Aslan ry iloitsee kanssamme! Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Elina Haavio-Mannila on samaa mieltä kanssamme. Suurin osa homoista kuolee jo alle 92-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein geneettinen perimä. Vaikka parisuhdelaki uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Asser Stenbäck suojelee kristillisiä arvoja. Tämä tilanne on kauhea. Pitäisi jo ymmärtää, että pedofilia tekee lapsistamme homoja! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Olli Stålströmin kotona rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että ihmisen ja sian avioliitto on kristillisten perusarvojen vastainen asia!