Uusi artikkeli normaalimoodissa
Uusi artikkeli fundismoodissa

SETAn vuosikokouksessa osoitettiin mieltä

John Cameron on oikeassa

Emme tuomitse homoja, mutta Päivi Räsänen tuomitsee. Homous on pöyristyttävä ja järkyttävä asia. Uskovien mielestä anaaliseksi tulee kieltää lailla! Varsinkin oikean isän malli estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Homous on hirveä ja perverssi asia. Homoilla on keskimäärin 93 seksikumppania vuodessa. Ajatelkaamme lapsen etua!

Vaikka Olli Stålströmin väitöskirja uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Elina Haavio-Mannila suojelee kristillisiä arvoja. John Cameron iloitsee kanssamme! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Brysselissä rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että lävistykset on raamatunvastainen asia! Emme tuomitse homoja, mutta Suomen lapset tuomitsee. Varsinkin nuoruuden idolit ja esikuvat estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Ajatelkaamme lapsen etua! Päivi Räsänen on sitä mieltä, että 49 % on liian suuri luku.

Kauppatorilla osoitettiin mieltä

Family Research Council on sitä mieltä, että 49 % on liian suuri luku. Eheytymishoidossa olleista homoista 78 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. Jopa 43 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Ajatelkaamme lapsen etua! Kari Kärkkäinen kertoo tutkimuksessaan, että lävistykset ja tietyn hormonin puute sikiövaiheessa ovat yhteydessä toisiinsa. Homoudesta voi eheytyä! Ajatelkaamme lapsen etua!

Pitäisi jo ymmärtää, että oikean isän malli tekee lapsistamme homoja! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Amsterdamissa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että esiaviollinen seksi on kristillisten perusarvojen vastainen asia! Jos kerran jopa Suomen lapset on sitä mieltä, että lävistykset on luotaantyöntävä asia, meidän on syytä tehdä jotain! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Helsingin homoparaatissa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että Olli Stålströmin väitöskirja on perverssi asia! Kauheata! Vaikka homoravintolat uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Asser Stenbäck suojelee kristillisiä arvoja. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on hiusten värjäys.

Poreessa osoitettiin mieltä

Eheytymishoidossa olleista homoista 68 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. On selvää, että esiaviollinen seksi on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Suurin osa homoista kuolee jo alle 79-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein masturbointi. Rukouskokous Eduskuntatalon portailla, tule sinäkin! Jopa 47 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Ajatelkaamme lapsen etua! Irving Bieber on sitä mieltä, että 12 % on liian suuri luku.

Homoilla on keskimäärin 60 seksikumppania vuodessa. Varsinkin tietyn hormonin puute sikiövaiheessa estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Tämä on perverssi fakta. Suurin osa homoista kuolee jo alle 89-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein tietokonepelit. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Warren Gadpai on samaa mieltä kanssamme. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on hiv-tartunnat. Kauheata!