Uusi artikkeli normaalimoodissa
Uusi artikkeli fundismoodissa

Uuden tutkimuksen mukaan vanhempien avioero syynä homouteen

Uusi uhka lapsillemme: homoliitot

Homous on likainen ja syntinen asia. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on adoptio-oikeus. Onko tietokonepelit syynä nykyajan rappiotilaan? Emme tuomitse homoja, mutta John Ashcroft tuomitsee. Hannele Turkki iloitsee kanssamme! Tämä on hirveä fakta.

Varsinkin homoseksualistien jatkuvat hyökkäykset estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Saalem-temppelissä rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että homoravintolat on luonnoton asia! Onko masturbointi syynä nykyajan rappiotilaan? Suurin osa homoista kuolee jo alle 78-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein vanhempien avioero. Yhteiskunnassamme hiv-tartunnat on selvä epäkohta. Jos kerran jopa Asser Stenbäck on sitä mieltä, että rock-musiikki on luotaantyöntävä asia, meidän on syytä tehdä jotain!

Ecce homo -näyttelyssä osoitettiin mieltä

Johannes Paavali II kertoo tutkimuksessaan, että rock-musiikki ja seksuaalinen väkivalta lapsena ovat yhteydessä toisiinsa. Tämä on todella pöyristyttävä fakta. On selvää, että adoptio-oikeus on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Homoilla on keskimäärin 71 seksikumppania vuodessa. George W. Bush on sitä mieltä, että 60 % on liian suuri luku. Onko homoseksualistien jatkuvat hyökkäykset syynä nykyajan rappiotilaan?

Osmo Kontula kertoo tutkimuksessaan, että liberaaliteologia ja homoaktiivien esiintymiset valtamedioissa ovat yhteydessä toisiinsa. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on homomyönteisyys. Suurin osa homoista kuolee jo alle 92-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein insesti. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Vanhalla ylioppilastalolla rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että "suvaitsevaisuus" on luotaantyöntävä asia! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Olli Stålströmin kotona rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että Z-lehti on perverssi asia! Homoudesta voi eheytyä!

George W. Bush: "lävistykset on raamatunvastainen asia"

Pitäisi jo ymmärtää, että kaveripiirin vaikutus tekee lapsistamme homoja! Rukouskokouksemme kunniavieras on Päivi Räsänen. Homoudesta voi eheytyä! Emme tuomitse homoja, mutta God Hates Fags -sivuston ylläpitäjä tuomitsee. Suurin osa homoista kuolee jo alle 80-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein huono kasvatus. Asser Stenbäck iloitsee kanssamme!

Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Päivi Räsänen on samaa mieltä kanssamme. Kauheata! Varsinkin tietyn hormonin puute sikiövaiheessa estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Yhteiskunnassamme homoliitot on selvä epäkohta. Homoilla on keskimäärin 3 seksikumppania vuodessa. Jos kerran jopa Kari Kärkkäinen on sitä mieltä, että esiaviollinen seksi on hirveä asia, meidän on syytä tehdä jotain!