Uusi artikkeli normaalimoodissa
Uusi artikkeli fundismoodissa

Kari Kärkkäinen: "15 % on liioittelua!"

Amsterdamissa on homomyönteisyys jo hyväksytty asia!

Pitäisi jo ymmärtää, että masturbointi tekee lapsistamme homoja! Suurin osa homoista kuolee jo alle 48-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein kriittisyyden puute. Suurin osa homoista kuolee jo alle 60-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein nuoruuden idolit ja esikuvat. Jos kerran jopa Irving Bieber on sitä mieltä, että lävistykset on hävettävä asia, meidän on syytä tehdä jotain!

Tämä on kauhea fakta. Jos kerran jopa SLEY on sitä mieltä, että lävistykset on todella pöyristyttävä asia, meidän on syytä tehdä jotain! Pitäisi jo ymmärtää, että seksuaalinen väkivalta lapsena tekee lapsistamme homoja! Homous on raamatunvastainen ja kristitylle sopimaton asia.

Tämä on järkyttävä fakta. Homous on kauhea ja raamatunvastainen asia. Tämä tilanne on perverssi. God Hates Fags -sivuston ylläpitäjä on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää.

Homoudesta voi eheytyä! Kauheata! Jos kerran jopa Osmo Kontula on sitä mieltä, että homoravintolat on kristillisten perusarvojen vastainen asia, meidän on syytä tehdä jotain! Uskovien mielestä hiusten värjäys tulee kieltää lailla!

Family Research Council on oikeassa

Rukouskokous SKL:n puoluekokouksessa, tule sinäkin! Homoudesta voi eheytyä! Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös SEKL on samaa mieltä kanssamme. Hannele Turkki on sitä mieltä, että 91 % on liian suuri luku.

Suurin osa homoista kuolee jo alle 68-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein homoaktiivien esiintymiset valtamedioissa. Eheytymishoidossa olleista homoista 3 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. Robert Spitzer on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Varsinkin pornoelokuvat estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen.

Ajatelkaamme lapsen etua! John Cameron on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Warren Gadpai on samaa mieltä kanssamme. Eheytymishoidossa olleista homoista 30 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi.

George W. Bush kertoo tutkimuksessaan, että homojen siunaaminen kirkossa ja seksuaalinen väkivalta lapsena ovat yhteydessä toisiinsa. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Helsingin homoparaatissa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että homoravintolat on perverssi asia! Vaikka homoliitot uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi SEKL suojelee kristillisiä arvoja. Uusimpien tutkimuksien mukaan tietokonepelit aiheuttaa homoutta.