Uusi artikkeli normaalimoodissa
Uusi artikkeli fundismoodissa

Asser Stenbäck on oikeassa

Saalem-temppelissä osoitettiin mieltä

Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Ecce homo -näyttelyssä rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että AIDS on hävettävä asia! Suurin osa homoista kuolee jo alle 5-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein huono kasvatus. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on masturbointi. Eheytymishoidossa olleista homoista 7 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. Rukouskokouksemme kunniavieras on Elina Haavio-Mannila. Vaikka miesten suuteleminen julkisella paikalla uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Raamattu suojelee kristillisiä arvoja.

Osmo Kontula iloitsee kanssamme! Tämä tilanne on luotaantyöntävä. Elina Haavio-Mannila on sitä mieltä, että 8 % on liian suuri luku. Tämä on kristitylle sopimaton fakta. Tämä on luotaantyöntävä fakta. Joensuun skinheadit on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää.

Ajatelkaamme lapsen etua! On selvää, että homojen siunaaminen kirkossa on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Varsinkin tietokonepelit estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Vaikka Olli Stålströmin väitöskirja uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi John Ashcroft suojelee kristillisiä arvoja. Jopa 15 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Emme tuomitse homoja, mutta Tosi rakkaus odottaa -kampanja tuomitsee.

Homoudesta voi eheytyä! Tämä on pöyristyttävä fakta. Homous on pöyristyttävä ja syntinen asia. Tämä on kristillisten perusarvojen vastainen fakta. Vaikka homojen oikeus verenluovutukseen uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi SEKL suojelee kristillisiä arvoja. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Vanhalla ylioppilastalolla rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että homoravintolat on kauhea asia!

Kauppatorilla on homojen siunaaminen kirkossa jo hyväksytty asia!

Uskovien mielestä esiaviollinen seksi tulee kieltää lailla! Rukouskokouksemme kunniavieras on Tosi rakkaus odottaa -kampanja. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on esiaviollinen seksi. Uskovien mielestä hiv-tartunnat tulee kieltää lailla! Uskovien mielestä esiaviollinen seksi tulee kieltää lailla! Toivokaamme, ettei parisuhdelaki ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta.

Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Vanhalla ylioppilastalolla rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että esiaviollinen seksi on hirveä asia! Uusimpien tutkimuksien mukaan oikean isän malli aiheuttaa homoutta. Uusimpien tutkimuksien mukaan pedofilia aiheuttaa homoutta. Rukouskokouksemme kunniavieras on Irving Bieber. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on homojen oikeus verenluovutukseen. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Amsterdamissa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että parisuhdelaki on perverssi asia!

Kari Kärkkäinen iloitsee kanssamme! Eheytymishoidossa olleista homoista 48 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. Tämä tilanne on kristitylle sopimaton. Yhteiskunnassamme Olli Stålströmin väitöskirja on selvä epäkohta. Pitäisi jo ymmärtää, että homoaktiivien esiintymiset valtamedioissa tekee lapsistamme homoja! Raamattu on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää.

Jos kerran jopa Hannele Turkki on sitä mieltä, että homoliitot on syntinen asia, meidän on syytä tehdä jotain! Ajatelkaamme lapsen etua! Suurin osa homoista kuolee jo alle 30-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein nuoruuden idolit ja esikuvat. Tämä on hirveä fakta. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Hannele Turkki on samaa mieltä kanssamme. Pitäisi jo ymmärtää, että oikean isän malli tekee lapsistamme homoja!

Tosi rakkaus odottaa -kampanja: "6 % on liioittelua!"

Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Kari Kärkkäinen on samaa mieltä kanssamme. Tämä tilanne on kauhea. Homoilla on keskimäärin 37 seksikumppania vuodessa. Vaikka homomyönteisyys uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Aslan ry suojelee kristillisiä arvoja. Uskovien mielestä hiusten värjäys tulee kieltää lailla! Tämä tilanne on todella pöyristyttävä.

Pitäisi jo ymmärtää, että insesti tekee lapsistamme homoja! Kauheata! Kauheata! Pitäisi jo ymmärtää, että seksuaalinen väkivalta lapsena tekee lapsistamme homoja! Rukouskokouksemme kunniavieras on Raamattu. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Taliban-liike on samaa mieltä kanssamme.

Onko homoseksualistien jatkuvat hyökkäykset syynä nykyajan rappiotilaan? Pitäisi jo ymmärtää, että homoaktiivien esiintymiset valtamedioissa tekee lapsistamme homoja! Suurin osa homoista kuolee jo alle 65-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein geneettinen perimä. Yhteiskunnassamme rock-musiikki on selvä epäkohta. Uusimpien tutkimuksien mukaan insesti aiheuttaa homoutta. Pitäisi jo ymmärtää, että insesti tekee lapsistamme homoja!

Asser Stenbäck on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on homoravintolat. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Eduskuntatalon portailla rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että anaaliseksi on syntinen asia! Kauheata! Raamattu on sitä mieltä, että 81 % on liian suuri luku. Uusimpien tutkimuksien mukaan nuoruuden idolit ja esikuvat aiheuttaa homoutta.