Uusi artikkeli normaalimoodissa
Uusi artikkeli fundismoodissa

Kari Kärkkäinen on oikeassa

Helsingin homoparaatissa osoitettiin mieltä

Raamattu on sitä mieltä, että 32 % on liian suuri luku. On selvää, että homojen oikeus verenluovutukseen on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. On selvää, että homopapit on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua.

On selvää, että ihmisen ja sian avioliitto on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Jopa 65 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna DTM:ssä rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että lävistykset on luonnoton asia!

George W. Bush: "11 % on liioittelua!"

Varsinkin tietokonepelit estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Osmo Kontula on sitä mieltä, että 0 % on liian suuri luku. Yhteiskunnassamme homojen siunaaminen kirkossa on selvä epäkohta.

Kauheata! Rukouskokouksemme kunniavieras on Suomen lapset. Jos kerran jopa Taliban-liike on sitä mieltä, että homoravintolat on raamatunvastainen asia, meidän on syytä tehdä jotain!

Päivi Räsänen: "hiusten värjäys on likainen asia"

Rukouskokouksemme kunniavieras on Osmo Kontula. Uusimpien tutkimuksien mukaan nuoruuden idolit ja esikuvat aiheuttaa homoutta. Pitäisi jo ymmärtää, että oikean isän malli tekee lapsistamme homoja!

Emme tuomitse homoja, mutta Ari Puonti tuomitsee. Aslan ry on sitä mieltä, että 67 % on liian suuri luku. Tosi rakkaus odottaa -kampanja kertoo tutkimuksessaan, että ihmisen ja sian avioliitto ja kaveripiirin vaikutus ovat yhteydessä toisiinsa.

SETAn vuosikokouksessa osoitettiin mieltä

Eheytymishoidossa olleista homoista 94 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. Tämä on kristillisten perusarvojen vastainen fakta. Homous on hävettävä ja luonnoton asia.

Pitäisi jo ymmärtää, että homoaktiivien esiintymiset valtamedioissa tekee lapsistamme homoja! Suurin osa homoista kuolee jo alle 92-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein vanhempien avioero. Emme tuomitse homoja, mutta Taliban-liike tuomitsee.