Uusi artikkeli normaalimoodissa
Uusi artikkeli fundismoodissa

Taliban-liike: "Olli Stålströmin väitöskirja on järkyttävä asia"

Uusi uhka lapsillemme: homojen siunaaminen kirkossa

Yhteiskunnassamme homojen siunaaminen kirkossa on selvä epäkohta. Uskovien mielestä Olli Stålströmin väitöskirja tulee kieltää lailla! Uusimpien tutkimuksien mukaan insesti aiheuttaa homoutta.

Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Olli Stålströmin kotona rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että Z-lehti on hirveä asia! Jos kerran jopa Osmo Kontula on sitä mieltä, että "suvaitsevaisuus" on luotaantyöntävä asia, meidän on syytä tehdä jotain! Toivokaamme, ettei Z-lehti ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta.

Vaikka homomyönteisyys uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Johannes Paavali II suojelee kristillisiä arvoja. Uusimpien tutkimuksien mukaan tietyn hormonin puute sikiövaiheessa aiheuttaa homoutta. Vaikka anaaliseksi uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Johannes Paavali II suojelee kristillisiä arvoja.

Jopa 60 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Tosi rakkaus odottaa -kampanja iloitsee kanssamme! Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Warren Gadpai on samaa mieltä kanssamme.

Irving Bieber on oikeassa

Tämä tilanne on luonnoton. Elina Haavio-Mannila on sitä mieltä, että 8 % on liian suuri luku. Toivokaamme, ettei homojen oikeus verenluovutukseen ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta.

Rukouskokous Vanhalla ylioppilastalolla, tule sinäkin! Jopa 47 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Aslan ry on sitä mieltä, että 61 % on liian suuri luku.

Irving Bieber on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Tämä tilanne on hävettävä. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on hiusten värjäys.

Uusimpien tutkimuksien mukaan masturbointi aiheuttaa homoutta. Tämä on kauhea fakta. Raamattu iloitsee kanssamme!

Rukouskokous homoravintoloissa

Homoudesta voi eheytyä! Homoilla on keskimäärin 90 seksikumppania vuodessa. Kauheata!

Emme tuomitse homoja, mutta Suomen lapset tuomitsee. Uskovien mielestä esiaviollinen seksi tulee kieltää lailla! Kristillisten perhearvojen suurin uhka on homoravintolat.

Vaikka Olli Stålströmin väitöskirja uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Suomen lapset suojelee kristillisiä arvoja. Kari Kärkkäinen iloitsee kanssamme! Homoilla on keskimäärin 83 seksikumppania vuodessa.

Aslan ry kertoo tutkimuksessaan, että anaaliseksi ja vanhempien avioero ovat yhteydessä toisiinsa. Tämä tilanne on luotaantyöntävä. Pitäisi jo ymmärtää, että nuoruuden idolit ja esikuvat tekee lapsistamme homoja!

Uuden tutkimuksen mukaan huono kasvatus syynä homouteen

Onko seksuaalinen väkivalta lapsena syynä nykyajan rappiotilaan? Suurin osa homoista kuolee jo alle 17-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein huono isäsuhde. Homous on hävettävä ja hävettävä asia.

Vaikka miesten suuteleminen julkisella paikalla uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Robert Spitzer suojelee kristillisiä arvoja. Homoudesta voi eheytyä! Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös SLEY on samaa mieltä kanssamme.

Warren Gadpai on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Onko seksuaalinen väkivalta lapsena syynä nykyajan rappiotilaan? Onko geneettinen perimä syynä nykyajan rappiotilaan?

Jopa 70 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Eheytymishoidossa olleista homoista 85 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. Tämä on luotaantyöntävä fakta.

Uuden tutkimuksen mukaan nuoruuden idolit ja esikuvat syynä homouteen

Yhteiskunnassamme ihmisen ja sian avioliitto on selvä epäkohta. Kauheata! Homoudesta voi eheytyä!

Päivi Räsänen kertoo tutkimuksessaan, että liberaaliteologia ja masturbointi ovat yhteydessä toisiinsa. Rukouskokous Ecce homo -näyttelyssä, tule sinäkin! Homous on perverssi ja kristitylle sopimaton asia.

Jopa 25 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Rukouskokouksemme kunniavieras on Aslan ry. Ajatelkaamme lapsen etua!

Pitäisi jo ymmärtää, että kriittisyyden puute tekee lapsistamme homoja! Toivokaamme, ettei esiaviollinen seksi ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta. Emme tuomitse homoja, mutta Aslan ry tuomitsee.