Uusi artikkeli normaalimoodissa
Uusi artikkeli fundismoodissa

Taliban-liike: "adoptio-oikeus on syntinen asia"

SETAn vuosikokouksessa osoitettiin mieltä

Tämä tilanne on luonnoton. Uusimpien tutkimuksien mukaan pornoelokuvat aiheuttaa homoutta. Varsinkin nuoruuden idolit ja esikuvat estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on homopapit. Suurin osa homoista kuolee jo alle 21-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein homoaktiivien esiintymiset valtamedioissa.

Yhteiskunnassamme liberaaliteologia on selvä epäkohta. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on Z-lehti. Emme tuomitse homoja, mutta Päivi Räsänen tuomitsee. Uusimpien tutkimuksien mukaan tietokonepelit aiheuttaa homoutta. Varsinkin insesti estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen.

Kauheata! Yhteiskunnassamme anaaliseksi on selvä epäkohta. Kauheata! Uusimpien tutkimuksien mukaan huono isäsuhde aiheuttaa homoutta. Tämä tilanne on raamatunvastainen.

Rukouskokouksemme kunniavieras on Mika Ebeling. Robert Spitzer on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Toivokaamme, ettei "suvaitsevaisuus" ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta. Vaikka "suvaitsevaisuus" uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi SLEY suojelee kristillisiä arvoja. Uskovien mielestä "suvaitsevaisuus" tulee kieltää lailla!

Helsingin homoparaatissa osoitettiin mieltä

Eheytymishoidossa olleista homoista 99 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Robert Spitzer on samaa mieltä kanssamme. Homoudesta voi eheytyä! Kristillisten perhearvojen suurin uhka on ihmisen ja sian avioliitto. Jopa 69 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana.

Asser Stenbäck kertoo tutkimuksessaan, että homomyönteisyys ja geneettinen perimä ovat yhteydessä toisiinsa. Homoudesta voi eheytyä! SLEY on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Uusimpien tutkimuksien mukaan homoaktiivien esiintymiset valtamedioissa aiheuttaa homoutta. Pitäisi jo ymmärtää, että geneettinen perimä tekee lapsistamme homoja!

Homous on perverssi ja luotaantyöntävä asia. On selvää, että masturbointi on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Jos kerran jopa Aslan ry on sitä mieltä, että homoliitot on kauhea asia, meidän on syytä tehdä jotain! Emme tuomitse homoja, mutta Mika Ebeling tuomitsee. Eheytymishoidossa olleista homoista 96 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi.

John Ashcroft kertoo tutkimuksessaan, että homoravintolat ja huono kasvatus ovat yhteydessä toisiinsa. Irving Bieber on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Ajatelkaamme lapsen etua! Toivokaamme, ettei esiaviollinen seksi ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta. Toivokaamme, ettei homojen oikeus verenluovutukseen ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta.