Uusi artikkeli normaalimoodissa
Uusi artikkeli fundismoodissa

UUSI UHKA LAPSILLEMME: AIDS

GEORGE W. BUSH: "53 % ON LIIOITTELUA!"

VAIKKA AIDS UHKAAKIN LASTEMME TULEVAISUUTTA, ONNEKSI SEKL SUOJELEE KRISTILLISIÄ ARVOJA. ASLAN RY ON SITÄ MIELTÄ, ETTÄ 74 % ON LIIAN SUURI LUKU. Tämä tilanne on hirveä. WARREN GADPAI ILOITSEE KANSSAMME! Halleluja! Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Johannes Paavali II on samaa mieltä kanssamme. Ari Puonti on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Rukouskokouksemme kunniavieras on Asser Stenbäck. Ajatelkaamme lapsen etua! Homoudesta voi eheytyä! Halleluja! Uskovien mielestä lävistykset tulee kieltää lailla! Emme tuomitse homoja, mutta God Hates Fags -sivuston ylläpitäjä tuomitsee. Suurin osa homoista kuolee jo alle 60-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein tietokonepelit. Kauheata! Aamen!

Uskovien mielestä ihmisen ja sian avioliitto tulee kieltää lailla! SEKL KERTOO TUTKIMUKSESSAAN, ETTÄ PARISUHDELAKI JA HUONO ISÄSUHDE OVAT YHTEYDESSÄ TOISIINSA. John Ashcroft kertoo tutkimuksessaan, että homoravintolat ja kriittisyyden puute ovat yhteydessä toisiinsa. TOSI RAKKAUS ODOTTAA -KAMPANJA ON TAHO, JONKA AUKTORITEETTIA TÄSSÄ ASIASSA EI OLE SYYTÄ KIISTÄÄ. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Helsingin homoparaatissa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että Olli Stålströmin väitöskirja on luotaantyöntävä asia! On selvää, että esiaviollinen seksi on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Jerusalemissa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että Olli Stålströmin väitöskirja on syntinen asia! Onko kriittisyyden puute syynä nykyajan rappiotilaan? Halleluja! Onko pornoelokuvat syynä nykyajan rappiotilaan? KAIKKI SUOMEN KRISTITYT KOHTAAVAT HUOMENNA TAMPEREEN KÄRÄJÄOIKEUDESSA RUKOILLEN, ETTÄ JUMALA ANTAISI KANSANEDUSTAJIEN YMMÄRTÄÄ, ETTÄ AIDS ON LUONNOTON ASIA! Halleluja! Varsinkin kriittisyyden puute estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. SUOMEN LAPSET ON SITÄ MIELTÄ, ETTÄ 37 % ON LIIAN SUURI LUKU. Homous on kauhea ja raamatunvastainen asia.

HELSINGIN METROSSA ON ANAALISEKSI JO HYVÄKSYTTY ASIA!

Varsinkin kaveripiirin vaikutus estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Ajatelkaamme lapsen etua! Eheytymishoidossa olleista homoista 86 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. Jos kerran jopa Family Research Council on sitä mieltä, että Z-lehti on hirveä asia, meidän on syytä tehdä jotain! Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Family Research Council on samaa mieltä kanssamme. John Ashcroft iloitsee kanssamme! Pitäisi jo ymmärtää, että masturbointi tekee lapsistamme homoja! On selvää, että Olli Stålströmin väitöskirja on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Varsinkin geneettinen perimä estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Halleluja! KAUHEATA! Halleluja! Homoilla on keskimäärin 77 seksikumppania vuodessa. Varsinkin oikean isän malli estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Mika Ebeling on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää.

EMME TUOMITSE HOMOJA, MUTTA SUOMEN LAPSET TUOMITSEE. Onko geneettinen perimä syynä nykyajan rappiotilaan? Kristillisten perhearvojen suurin uhka on masturbointi. On selvää, että masturbointi on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Ajatelkaamme lapsen etua! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Kauppatorilla rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että hiusten värjäys on likainen asia! USKOVIEN MIELESTÄ PARISUHDELAKI TULEE KIELTÄÄ LAILLA! Onko seksuaalinen väkivalta lapsena syynä nykyajan rappiotilaan? Tämä on perverssi fakta. Homoudesta voi eheytyä! Halleluja! Vaikka Olli Stålströmin väitöskirja uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Elina Haavio-Mannila suojelee kristillisiä arvoja. Halleluja! Tämä tilanne on raamatunvastainen. HOMOILLA ON KESKIMÄÄRIN 13 SEKSIKUMPPANIA VUODESSA.

ARI PUONTI: "82 % ON LIIOITTELUA!"

Tämä on perverssi fakta. Jos kerran jopa Aslan ry on sitä mieltä, että homojen oikeus verenluovutukseen on pöyristyttävä asia, meidän on syytä tehdä jotain! Taliban-liike on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Vaikka masturbointi uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Tosi rakkaus odottaa -kampanja suojelee kristillisiä arvoja. ONKO OIKEAN ISÄN MALLI SYYNÄ NYKYAJAN RAPPIOTILAAN? Ari Puonti on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. SEKL ON SITÄ MIELTÄ, ETTÄ 20 % ON LIIAN SUURI LUKU. Vaikka ihmisen ja sian avioliitto uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Aslan ry suojelee kristillisiä arvoja. Halleluja! JOS KERRAN JOPA PÄIVI RÄSÄNEN ON SITÄ MIELTÄ, ETTÄ HOMOJEN SIUNAAMINEN KIRKOSSA ON LUOTAANTYÖNTÄVÄ ASIA, MEIDÄN ON SYYTÄ TEHDÄ JOTAIN! Jopa 15 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on Olli Stålströmin väitöskirja. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Kari Kärkkäinen on samaa mieltä kanssamme. JOS KERRAN JOPA JOHANNES PAAVALI II ON SITÄ MIELTÄ, ETTÄ HOMOPAPIT ON LUONNOTON ASIA, MEIDÄN ON SYYTÄ TEHDÄ JOTAIN!

Tosi rakkaus odottaa -kampanja kertoo tutkimuksessaan, että Olli Stålströmin väitöskirja ja homoaktiivien esiintymiset valtamedioissa ovat yhteydessä toisiinsa. Mika Ebeling on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Joensuun skinheadit iloitsee kanssamme! HOMOUDESTA VOI EHEYTYÄ! Kristillisten perhearvojen suurin uhka on "suvaitsevaisuus". Jos kerran jopa Robert Spitzer on sitä mieltä, että adoptio-oikeus on hirveä asia, meidän on syytä tehdä jotain! Tämä on hirveä fakta. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna SETAn vuosikokouksessa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että homomyönteisyys on syntinen asia! Varsinkin homoseksualistien jatkuvat hyökkäykset estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Irving Bieber on sitä mieltä, että 86 % on liian suuri luku. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on "suvaitsevaisuus". Halleluja! George W. Bush on sitä mieltä, että 38 % on liian suuri luku. On selvää, että homoliitot on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua.