Uusi artikkeli normaalimoodissa
Uusi artikkeli fundismoodissa

VAIETTU EPÄKOHTA: HOMOMYÖNTEISYYS

PIISPAT: PARISUHDELAKI ON JUMALAN TAHTOA VASTAAN

Uusimpien tutkimuksien mukaan tietokonepelit aiheuttaa homoutta. Tämä tilanne on kristillisten perusarvojen vastainen. Halleluja! Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös God Hates Fags -sivuston ylläpitäjä on samaa mieltä kanssamme. Onko homoaktiivien esiintymiset valtamedioissa syynä nykyajan rappiotilaan? EI SOVI KUITENKAAN UNOHTAA, ETTÄ MYÖS TOSI RAKKAUS ODOTTAA -KAMPANJA ON SAMAA MIELTÄ KANSSAMME. ON SELVÄÄ, ETTÄ "SUVAITSEVAISUUS" ON AIHE, JOSTA ON KÄYTY LIIAN VÄHÄN KRIITTISTÄ KESKUSTELUA. EMME TUOMITSE HOMOJA, MUTTA TOSI RAKKAUS ODOTTAA -KAMPANJA TUOMITSEE. Raamattu iloitsee kanssamme! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna homoravintoloissa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että rock-musiikki on kauhea asia! Halleluja! SEKL on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Tämä tilanne on hirveä. ONKO NUORUUDEN IDOLIT JA ESIKUVAT SYYNÄ NYKYAJAN RAPPIOTILAAN?

God Hates Fags -sivuston ylläpitäjä on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Ari Puonti iloitsee kanssamme! Eheytymishoidossa olleista homoista 63 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. EI SOVI KUITENKAAN UNOHTAA, ETTÄ MYÖS PÄIVI RÄSÄNEN ON SAMAA MIELTÄ KANSSAMME. On selvää, että hiv-tartunnat on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Jopa 80 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Kauheata! Uskovien mielestä homoliitot tulee kieltää lailla! Eheytymishoidossa olleista homoista 29 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Uppsalan tuomiokirkossa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että adoptio-oikeus on järkyttävä asia! Osmo Kontula on sitä mieltä, että 60 % on liian suuri luku. Onko seksuaalinen väkivalta lapsena syynä nykyajan rappiotilaan?

On selvää, että adoptio-oikeus on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Kauheata! Pitäisi jo ymmärtää, että pedofilia tekee lapsistamme homoja! Päivi Räsänen iloitsee kanssamme! Tämä on kristillisten perusarvojen vastainen fakta. Uusimpien tutkimuksien mukaan masturbointi aiheuttaa homoutta. Jopa 57 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. PITÄISI JO YMMÄRTÄÄ, ETTÄ HUONO KASVATUS TEKEE LAPSISTAMME HOMOJA! Jopa 17 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. God Hates Fags -sivuston ylläpitäjä iloitsee kanssamme! ONKO HUONO ISÄSUHDE SYYNÄ NYKYAJAN RAPPIOTILAAN? Kristillisten perhearvojen suurin uhka on homomyönteisyys.

Jos kerran jopa Tosi rakkaus odottaa -kampanja on sitä mieltä, että homomyönteisyys on pöyristyttävä asia, meidän on syytä tehdä jotain! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Tampereen käräjäoikeudessa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että rock-musiikki on luotaantyöntävä asia! Tämä on kristitylle sopimaton fakta. Robert Spitzer on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Päivi Räsänen iloitsee kanssamme! Rukouskokous homoravintoloissa, tule sinäkin! Emme tuomitse homoja, mutta Tosi rakkaus odottaa -kampanja tuomitsee. Onko vanhempien avioero syynä nykyajan rappiotilaan? Homoudesta voi eheytyä! KAUHEATA! On selvää, että lävistykset on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Vaikka adoptio-oikeus uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi SEKL suojelee kristillisiä arvoja.

VAIETTU EPÄKOHTA: HOMOMYÖNTEISYYS

Kristillisten perhearvojen suurin uhka on AIDS. God Hates Fags -sivuston ylläpitäjä on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. TOIVOKAAMME, ETTEI PARISUHDELAKI OLE UHKAAMASSA LASTEMME TULEVAISUUTTA. SUURIN OSA HOMOISTA KUOLEE JO ALLE 58-VUOTIAINA SAIRAUKSIIN, JOIDEN TAUSTALLA ON USEIN SEKSUAALINEN VÄKIVALTA LAPSENA. UUSIMPIEN TUTKIMUKSIEN MUKAAN VANHEMPIEN AVIOERO AIHEUTTAA HOMOUTTA. Ajatelkaamme lapsen etua! Yhteiskunnassamme Olli Stålströmin väitöskirja on selvä epäkohta. Rukouskokous DTM:ssä, tule sinäkin! VARSINKIN HOMOAKTIIVIEN ESIINTYMISET VALTAMEDIOISSA ESTÄÄ JUMALAN TARKOITTAMAN TERVEEN SEKSUAALISUUDEN TOTEUTUMISEN. Pitäisi jo ymmärtää, että homoseksualistien jatkuvat hyökkäykset tekee lapsistamme homoja! Yhteiskunnassamme homoliitot on selvä epäkohta. Jopa 1 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana.

Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Helsingissä rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että liberaaliteologia on hirveä asia! Warren Gadpai on sitä mieltä, että 46 % on liian suuri luku. On selvää, että esiaviollinen seksi on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Rukouskokous Vanhalla ylioppilastalolla, tule sinäkin! Uskovien mielestä homojen siunaaminen kirkossa tulee kieltää lailla! Homoilla on keskimäärin 23 seksikumppania vuodessa. PÄIVI RÄSÄNEN KERTOO TUTKIMUKSESSAAN, ETTÄ MIESTEN SUUTELEMINEN JULKISELLA PAIKALLA JA HOMOSEKSUALISTIEN JATKUVAT HYÖKKÄYKSET OVAT YHTEYDESSÄ TOISIINSA. Jopa 45 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Homoudesta voi eheytyä! Homous on likainen ja kauhea asia. Jos kerran jopa Mika Ebeling on sitä mieltä, että rock-musiikki on syntinen asia, meidän on syytä tehdä jotain! Halleluja! Jopa 7 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana.

Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Vanhalla ylioppilastalolla rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että homoravintolat on hirveä asia! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna OHO:n bileissä rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että rock-musiikki on kristillisten perusarvojen vastainen asia! Uusimpien tutkimuksien mukaan vanhempien avioero aiheuttaa homoutta. Yhteiskunnassamme homomyönteisyys on selvä epäkohta. KRISTILLISTEN PERHEARVOJEN SUURIN UHKA ON Z-LEHTI. Family Research Council on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. On selvää, että rock-musiikki on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Mika Ebeling on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. On selvää, että homojen oikeus verenluovutukseen on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. KAIKKI SUOMEN KRISTITYT KOHTAAVAT HUOMENNA HELSINGIN HOMOPARAATISSA RUKOILLEN, ETTÄ JUMALA ANTAISI KANSANEDUSTAJIEN YMMÄRTÄÄ, ETTÄ ROCK-MUSIIKKI ON JÄRKYTTÄVÄ ASIA! Asser Stenbäck kertoo tutkimuksessaan, että "suvaitsevaisuus" ja tietyn hormonin puute sikiövaiheessa ovat yhteydessä toisiinsa. Toivokaamme, ettei homojen siunaaminen kirkossa ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta.

Rukouskokouksemme kunniavieras on Kari Kärkkäinen. Vaikka homopapit uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Family Research Council suojelee kristillisiä arvoja. Halleluja! TÄMÄ TILANNE ON LUONNOTON. HOMOUDESTA VOI EHEYTYÄ! Kauheata! KAIKKI SUOMEN KRISTITYT KOHTAAVAT HUOMENNA HELSINGIN HOMOPARAATISSA RUKOILLEN, ETTÄ JUMALA ANTAISI KANSANEDUSTAJIEN YMMÄRTÄÄ, ETTÄ Z-LEHTI ON HÄVETTÄVÄ ASIA! Ajatelkaamme lapsen etua! Homoilla on keskimäärin 97 seksikumppania vuodessa. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Tampereen käräjäoikeudessa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että hiusten värjäys on raamatunvastainen asia! Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Amsterdamissa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että anaaliseksi on kristillisten perusarvojen vastainen asia! Rukouskokouksemme kunniavieras on Osmo Kontula. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Robert Spitzer on samaa mieltä kanssamme.