Uusi artikkeli normaalimoodissa
Uusi artikkeli fundismoodissa

PIISPAT: OLLI STÅLSTRÖMIN VÄITÖSKIRJA ON JUMALAN TAHTOA VASTAAN

VAIETTU EPÄKOHTA: HOMOLIITOT

Jopa 7 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. On selvää, että homoravintolat on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Amsterdamissa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että AIDS on likainen asia! Asser Stenbäck kertoo tutkimuksessaan, että ihmisen ja sian avioliitto ja homoaktiivien esiintymiset valtamedioissa ovat yhteydessä toisiinsa. Suurin osa homoista kuolee jo alle 42-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein tietokonepelit. Kauheata! Yhteiskunnassamme Z-lehti on selvä epäkohta.

Joensuun skinheadit kertoo tutkimuksessaan, että Z-lehti ja tietokonepelit ovat yhteydessä toisiinsa. Pitäisi jo ymmärtää, että homoaktiivien esiintymiset valtamedioissa tekee lapsistamme homoja! Uusimpien tutkimuksien mukaan pedofilia aiheuttaa homoutta. HANNELE TURKKI ILOITSEE KANSSAMME! Kauheata! Kristillisten perhearvojen suurin uhka on homojen siunaaminen kirkossa. Vaikka ihmisen ja sian avioliitto uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Taliban-liike suojelee kristillisiä arvoja.

Homous on kristitylle sopimaton ja luotaantyöntävä asia. Rukouskokous Brysselissä, tule sinäkin! Kristillisten perhearvojen suurin uhka on AIDS. ONKO SEKSUAALINEN VÄKIVALTA LAPSENA SYYNÄ NYKYAJAN RAPPIOTILAAN? Emme tuomitse homoja, mutta George W. Bush tuomitsee. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Elina Haavio-Mannila on samaa mieltä kanssamme. Vaikka homoravintolat uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Aslan ry suojelee kristillisiä arvoja.

HELSINGIN TUOMIOKIRKOSSA OSOITETTIIN MIELTÄ

Suurin osa homoista kuolee jo alle 88-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein seksuaalinen väkivalta lapsena. Eheytymishoidossa olleista homoista 9 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. Pitäisi jo ymmärtää, että homoseksualistien jatkuvat hyökkäykset tekee lapsistamme homoja! Onko insesti syynä nykyajan rappiotilaan? On selvää, että lävistykset on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Halleluja! Homoudesta voi eheytyä! UUSIMPIEN TUTKIMUKSIEN MUKAAN INSESTI AIHEUTTAA HOMOUTTA.

Kauheata! HOMOUS ON TODELLA PÖYRISTYTTÄVÄ JA LIKAINEN ASIA. Toivokaamme, ettei homojen siunaaminen kirkossa ole uhkaamassa lastemme tulevaisuutta. On selvää, että AIDS on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Ajatelkaamme lapsen etua! Warren Gadpai iloitsee kanssamme! Rukouskokouksemme kunniavieras on Päivi Räsänen.

Eheytymishoidossa olleista homoista 29 % eheytyi tasapainoisiksi heteroiksi. Emme tuomitse homoja, mutta Päivi Räsänen tuomitsee. RUKOUSKOKOUKSEMME KUNNIAVIERAS ON RAAMATTU. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Uppsalan tuomiokirkossa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että hiusten värjäys on järkyttävä asia! Homoilla on keskimäärin 96 seksikumppania vuodessa. Taliban-liike on sitä mieltä, että 57 % on liian suuri luku. Warren Gadpai kertoo tutkimuksessaan, että homojen oikeus verenluovutukseen ja kaveripiirin vaikutus ovat yhteydessä toisiinsa.

UUDEN TUTKIMUKSEN MUKAAN TIETYN HORMONIN PUUTE SIKIÖVAIHEESSA SYYNÄ HOMOUTEEN

Rukouskokous SETAn vuosikokouksessa, tule sinäkin! Johannes Paavali II iloitsee kanssamme! SUURIN OSA HOMOISTA KUOLEE JO ALLE 37-VUOTIAINA SAIRAUKSIIN, JOIDEN TAUSTALLA ON USEIN TIETYN HORMONIN PUUTE SIKIÖVAIHEESSA. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Jerusalemissa rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että homoliitot on järkyttävä asia! Jos kerran jopa Warren Gadpai on sitä mieltä, että homopapit on perverssi asia, meidän on syytä tehdä jotain! Rukouskokouksemme kunniavieras on Mika Ebeling. Kaikki Suomen kristityt kohtaavat huomenna Ecce homo -näyttelyssä rukoillen, että Jumala antaisi kansanedustajien ymmärtää, että ihmisen ja sian avioliitto on kauhea asia!

Rukouskokous Saalem-temppelissä, tule sinäkin! Suurin osa homoista kuolee jo alle 75-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein huono kasvatus. KAUHEATA! Kristillisten perhearvojen suurin uhka on ihmisen ja sian avioliitto. IRVING BIEBER ON TAHO, JONKA AUKTORITEETTIA TÄSSÄ ASIASSA EI OLE SYYTÄ KIISTÄÄ. Halleluja! Tämä on luotaantyöntävä fakta. Homous on syntinen ja syntinen asia. Aamen!

Irving Bieber kertoo tutkimuksessaan, että Olli Stålströmin väitöskirja ja kaveripiirin vaikutus ovat yhteydessä toisiinsa. Emme tuomitse homoja, mutta Hannele Turkki tuomitsee. JOPA 37 % HOMOISTA KOKEE SEKSUAALISEN TAIPUMUKSENSA ONGELMANA. Johannes Paavali II on sitä mieltä, että 72 % on liian suuri luku. Homous on pöyristyttävä ja likainen asia. Mika Ebeling on sitä mieltä, että 68 % on liian suuri luku. Halleluja! Uusimpien tutkimuksien mukaan huono kasvatus aiheuttaa homoutta.

FAMILY RESEARCH COUNCIL: "99 % ON LIIOITTELUA!"

On selvää, että homopapit on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös George W. Bush on samaa mieltä kanssamme. Halleluja! Homous on perverssi ja järkyttävä asia. Ajatelkaamme lapsen etua! Emme tuomitse homoja, mutta Elina Haavio-Mannila tuomitsee. Jos kerran jopa Tosi rakkaus odottaa -kampanja on sitä mieltä, että anaaliseksi on todella pöyristyttävä asia, meidän on syytä tehdä jotain! Uusimpien tutkimuksien mukaan kaveripiirin vaikutus aiheuttaa homoutta.

Varsinkin oikean isän malli estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen. Halleluja! Tämä on luonnoton fakta. Ajatelkaamme lapsen etua! Taliban-liike on taho, jonka auktoriteettia tässä asiassa ei ole syytä kiistää. Homous on kristillisten perusarvojen vastainen ja pöyristyttävä asia. Suurin osa homoista kuolee jo alle 14-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein insesti. Pitäisi jo ymmärtää, että tietyn hormonin puute sikiövaiheessa tekee lapsistamme homoja! Halleluja! Aamen!

Jopa 87 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Pitäisi jo ymmärtää, että masturbointi tekee lapsistamme homoja! Kauheata! ONKO TIETOKONEPELIT SYYNÄ NYKYAJAN RAPPIOTILAAN? EHEYTYMISHOIDOSSA OLLEISTA HOMOISTA 87 % EHEYTYI TASAPAINOISIKSI HETEROIKSI. Tämä on kristitylle sopimaton fakta. Varsinkin tietyn hormonin puute sikiövaiheessa estää Jumalan tarkoittaman terveen seksuaalisuuden toteutumisen.

OSMO KONTULA: "48 % ON LIIOITTELUA!"

KAIKKI SUOMEN KRISTITYT KOHTAAVAT HUOMENNA KAUPPATORILLA RUKOILLEN, ETTÄ JUMALA ANTAISI KANSANEDUSTAJIEN YMMÄRTÄÄ, ETTÄ PARISUHDELAKI ON RAAMATUNVASTAINEN ASIA! KAIKKI SUOMEN KRISTITYT KOHTAAVAT HUOMENNA SKL:N PUOLUEKOKOUKSESSA RUKOILLEN, ETTÄ JUMALA ANTAISI KANSANEDUSTAJIEN YMMÄRTÄÄ, ETTÄ OLLI STÅLSTRÖMIN VÄITÖSKIRJA ON PÖYRISTYTTÄVÄ ASIA! Jopa 9 % homoista kokee seksuaalisen taipumuksensa ongelmana. Ei sovi kuitenkaan unohtaa, että myös Irving Bieber on samaa mieltä kanssamme. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on esiaviollinen seksi. Emme tuomitse homoja, mutta Kari Kärkkäinen tuomitsee. On selvää, että rock-musiikki on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Aamen!

Kauheata! Suurin osa homoista kuolee jo alle 27-vuotiaina sairauksiin, joiden taustalla on usein masturbointi. Emme tuomitse homoja, mutta Taliban-liike tuomitsee. Kauheata! Rukouskokouksemme kunniavieras on Suomen lapset. Kristillisten perhearvojen suurin uhka on parisuhdelaki. Vaikka liberaaliteologia uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi SEKL suojelee kristillisiä arvoja.

Rukouskokous Tampereen käräjäoikeudessa, tule sinäkin! VARSINKIN NUORUUDEN IDOLIT JA ESIKUVAT ESTÄÄ JUMALAN TARKOITTAMAN TERVEEN SEKSUAALISUUDEN TOTEUTUMISEN. Uskovien mielestä homomyönteisyys tulee kieltää lailla! On selvää, että homopapit on aihe, josta on käyty liian vähän kriittistä keskustelua. Vaikka homopapit uhkaakin lastemme tulevaisuutta, onneksi Irving Bieber suojelee kristillisiä arvoja. Homoudesta voi eheytyä! VARSINKIN KRIITTISYYDEN PUUTE ESTÄÄ JUMALAN TARKOITTAMAN TERVEEN SEKSUAALISUUDEN TOTEUTUMISEN. Halleluja!